Over Hanze PlazaWat anderen zeggen over
Klik op de afbeelding voor de routebeschrijving

Route


Klik hier voor onze brochureGrote zaal 187x76

Voor bezoekers

Hanze Plaza is een bijzonder sfeervol congres- en evenementencentrum dat van alle gemakken is voorzien. De sfeer in het centrum kenmerkt zich door dienstvaardigheid, vriendelijkheid en verantwoordelijkheid.
Het congrescentrum is volledig gelijkvloers, waardoor het zeer geschikt is voor mindervaliden.
Hanze Plaza kan, indien u ‘s avonds niet terug naar huis wilt of kunt gaan, voor een geschikt hotel zorgen.
Hanze Plaza heeft gekozen voor een zeer goed bereikbare locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Hanze Plaza is vanaf het station per taxi ongeveer 10 minuten rijden. Vanaf het station is tevens een goede busverbinding, die praktisch voor de deur stopt. Als u met de auto bent, dan kunt u uw auto parkeren op onze ruime gratis parkeergelegenheid. Als u vanuit Hanze Plaza even het centrum in wilt, dan is dat zeer goed te doen. U zult ontdekken dat Groningen zeer de moeite waard is. Of zoals de Groninger campagne zegt; er gaat niets boven Groningen.

Congressen

Congrescentrum Hanze Plaza biedt voor grote of kleine congressen altijd een passende zaal, die volledig gepersonaliseerd kan worden, zodat uw bezoekers zich persoonlijk welkom geheten voelen. De congreszalen van Hanze Plaza zijn vernoemd naar de Hanze steden en met grote foto’s van prachtige stadsdelen verfraaid. Naast congreszalen biedt Hanze Plaza een luxueuze boardroom, die aan de hoogste eisen voldoet.
Hanze Plaza wil uw congres graag voor u faciliteren en organiseren. Op facilitair gebied is alles mogelijk en er worden verschillende arrangementen geboden. Naast de keuze uit de verschillende ruimten kan er ook een maatplan van verschillende ruimten worden geboden.
Hanze Plaza is er voor iedereen. Grote of kleine bedrijven, clubs, sociëteiten en verenigingen, maar ook voor ieder beroep en achtergrond. Daarin maken wij geen verschil.

Vergaderen

Hanze Plaza biedt vergaderruimte op maat. Met vergaderzalen van 51 tot 125 m2 kunnen we u altijd een passende vergaderzaal aanbieden. De opstelling van de vegaderruimte kan op uw wensen aangepast worden, zonder extra kosten. De vergaderzalen zijn voorzien van alle denkbare voorzieningen zoals beamer met scherm, geluid, klimaatregeling, flip-over en een koelkast. In combinatie met de zalen kunnen verschillende cateringmogelijkheden worden aangeboden.
Hanze Plaza biedt voor tevens de mogelijkheid om de ruimte volledig te personaliseren, zodat uw bezoekers zich persoonlijk welkom geheten voelen. De vergaderzalen van Hanze Plaza zijn vernoemd naar de Hanze steden en met grote foto’s van prachtige stadsdelen verfraaid. Tevens biedt Hanze Plaza een luxueuze boardroom, die aan de hoogste eisen voldoet.
Hanze Plaza wil uw congres graag voor u faciliteren en organiseren. Op facilitair gebied is alles mogelijk en er worden verschillende arrangementen geboden. Naast de keuze uit de verschillende ruimten kan er ook een maatplan van verschillende ruimten worden geboden.
Wat u ook wilt organiseren – vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, productpresentaties, websitelanceringen, teambuilding, meerdaagse reintegratiesessies, veiligheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, brainstormsessies, VvE bijeenkomsten, of computercursussen – bij Hanze Plaza bent u aan het juiste adres.

Evenementen

Met een zaal van 900 m2 is Hanze Plaza de aangewezen plek voor evenementen. De zaal en de aangrenzende faciliteiten kunnen volledig in het teken staan van het evenement waardoor een persoonlijke en warme sfeer ontstaat. Hanze Plaza kan het evenement voor u faciliteren en organiseren. Onze creativiteit en lange ervaring staat garant voor perfecte organisatie, originele iedeeën en een vloeiend verloop van het evenement. Facilitair hebben we alles goed op orde. De toevoer van materialen kan onder een groot afdak gebeuren, waar een vrachtwagen onder kan worden geparkeerd. Hanze Plaza is volledig gelijkvloers, waardoor de materialen intern gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De catering wordt uitstekend verzorgd en onze luxe ingerichte sociëteit is dé plek om nog even gezellig na te praten.

De 900 m2 grote Hanze zaal is onder andere geschikt voor:
 • Beurzen
 • Gala diners/recepties
 • Grote congressen
 • Modeshows
 • Projectlanceringen
 • Productintroducties
 • Bedrijvendagen
 • Lezingen
 • Seminars
 • Business clubs
 • Opleidingsinstituten

Zaalinformatie

Bij Hanze Plaza kunt u de zalen los reserveren, maar ook in een combinatie. Misschien heeft u bijvoorbeeld een congres of vergadering georganiseerd voor meerdere interessegroepen. U kunt er dan voor kiezen een selectie te maken uit de beschikbare congreszalen. Of u organiseert een groter evenement en wilt tijdelijk kantoor houden in Hanze Plaza. Bij Hanze Plaza kunt u tijdelijke kantoorruimte huren als “tijdelijk hoofdkantoor”. Alles kan, zelfs in combinatie met onze luxe sociëteit of boardroom.
Hanze Plaza is volledig gelijkvloers, waardoor de materialen intern gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De toevoer van materialen kan onder een groot afdak gebeuren, dat hoog genoeg is om er een vrachtwagen onder te parkeren.

Naar de zalen