Succesvolle studiedag Koninklijke Kentalis

Maart 2013
Ruim 400 gasten van Koninklijke Kentalis waren op bezoek bij Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza. Kentalis is al 220 jaar specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren. Op 20 maart vond er een nationale studiedag plaats, waarvan Hanze Plaza de Noordelijke afdeling mocht ontvangen.

De studiedag stond in het teken van de nieuwste leermethoden voor mensen met een beperking in horen en communiceren. Tijdens workshops werden alle nieuwe middelen en media ingezet om te presenteren wat er vandaag de dag mogelijk is om kansen te creeŽn voor deze doelgroep.
In dit kader werd het Hanze Plaza-team uitgebreid met 10 leerlingen en gezamenlijk werd bijvoorbeeld koffie geschonken of in de keuken gewerkt. Ook werd er gebruik gemaakt van smartboards en was er een live twitterverbinding met de andere drie locaties in Nederland.

De dag werd plenair afgesloten met een flashmob. Tijdens de afsluiting in de Hanzezaal gingen een paar mensen, verdeeld over de zaal, plotseling staan en begonnen te zingen en te dansen. Op grote schermen verscheen de tekst en al snel zongen en dansen de 400 gasten. Een vrolijke afsluiting van een zeer geslaagde dag.

klik hier voor meer impressies en opdrachtgevers.