Beijk Catering nieuwe eigenaar Hanze Plaza

6 oktober 2011
Afgelopen maandag 3 oktober werd Beijk Catering uit Leek eigenaar van Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza aan de Protonstraat te Groningen.

Sinds de opening van Hanze Plaza in september 2010 was Beijk al de vaste huiscateraar bij Hanze Plaza voor grote en kleinere partijen.

Beijk nieuwe eigenaar Congrescentrum Hanze Plaza

Doelgroepen
Hanze Plaza zal zich blijven richten op de congres- en vergadermarkt van Noord-Nederland en Noord-Duitsland. De namen van de zalen verwijzen naar de oude Hanzesteden. De Bremenzaal en Hamburgzaal zorgen ervoor dat ook de Oosterburen zich thuis en welkom voelen in het centrum.

Met recht *****
Hanze Plaza wordt “met recht ***** vijf sterren” genoemd, gezien de zeer verzorgde entourage. Uiterst gastvrij en professionaliteit zijn daarnaast kenmerkend.
Hanze Plaza beschikt over de nieuwste technologie welke vereist is om een zakelijk evenement goed te kunnen organiseren. Tevens is Hanze Plaza goed bereikbaar, met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zalen
Hanze Plaza beschikt over 13 zalen welke variëren in grootte van 51m˛ tot 900m˛. De grootste zaal, Hanzezaal geheten, wordt ook veel gebruikt voor beurzen en grootschalige zakelijke bijeenkomsten met sprekers. Centraal ligt het atrium waardoor de natuurlijke lichtinval heel veel gebruikt wordt voor ontvangst. Vergaderen bij Hanze Plaza kan al vanaf 12 personen.

Aangezicht
Binnen nu en twee maanden zal de buitenzijde geheel worden aangepakt.

Beijk Catering
Een eigen vaste locatie voor de zakelijke markt in Groningen stond al langer op het verlanglijstje van Beijk. Daarnaast heeft Beijk ook accommodaties in Sportstad Heerenveen en Victoria Park Wolvega.

Belangstellenden kunnen een afspraak maken voor een kopje koffie en een rondleiding in de sociëteit van Hanze Plaza op telefoonnummer 0594-554321.