Nieuws

 • Voor een gezellige kerstborrel, een sfeervolle eindejaarsbijeenkomst of een knallende nieuwjaarsreceptie staan wij graag voor u klaar.
  lees meer
 • Als onderdeel van de evenementen rondom de viering van het 24e lustrum van R.K.S.V. Albertus Magnus, wordt er vrijdag 21 april en zaterdag 22 april aanstaande in Hanze Plaza een musical opgevoerd genaamd 'Avondrood'.
  lees meer
 • De afgelopen periode zijn er verschillende aanpassingen gedaan in Hanze Plaza.
  De buiten- en binnenzijde zijn grotendeels opnieuw geverfd, de Bruggezaal is voorzien van een 'high tech' touchscreen en op het centrale plein, het 'Koggeplein', kunnen de gasten plaatsnemen op nieuw meubilair.
  Even in het echt binnenkijken? De koffie staat klaar! U kunt meteen een afspraak maken via deze link. Tot ziens!
  lees meer
 • 'Mensen ontzorgen, daar gaat het mij om'. Caszandra van Zonneveld, bedrijfsleider van Hanze Plaza Groningen aan het woord over haar functie in Misset Catering.
  lees meer
 • 'Op 7 december 2016 vond de ondernemersmiddag ‘Lokaal aanbesteden in Groningen’ plaats bij Hanze Plaza in Groningen.
  lees meer
 • De stembussen zijn geopend. Vanaf nu kan er weer gestemd worden voor Hanze Plaza op www.bestevergaderlocatie.nl.
  lees meer
 • In het congres- en vergadercentrum Hanze Plaza in Groningen heeft een bijeenkomst van WIJ Groningen plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst konden aanbieders uit de zorg kennis maken met geïnteresseerden. 
  lees meer
 • De eerste versie van het Hollandsch Café in Hanze Plaza zal op 2 april 2016 plaatsvinden. Niemand minder dan Dries Roelvink, Bonnie St Claire en Diep Triest staan deze avond op het podium. Smartlappen en Nederlandstalig wat de klok slaat.
  lees meer
 • November 2015 - Groningen Congrescentrum Hanze Plaza is uitgeroepen als winnaar Beste Vergaderlocatie van het jaar 2015 – regio Noord.
  lees meer
 • Waarom hebben onze gasten uitgerekend voor Hanze Plaza gekozen als beste congreslocatie en wat hebben ze extra opgemerkt?
  lees meer
 • Voor het nieuwe schooljaar zoekt Beijk Catering leerlingen en stagiaires.
  Heb je zin om veel te leren? Kom dan bij ons!

  lees meer
 • “Bescheidenheid waar best mee gepronkt mag worden”

  Op 22 april vond de Tafel van het Noorden plaats. Elizabeth Germs ontvangt iedereen hartelijk op de hostlocatie Hanze Plaza te Groningen. Hanze Plaza is een ruim opgezette en moderne congreslocatie. In de zalen en in de centrale foyer, overal ervaar je een gevoel van ruimte. Het schept rust. De zalen zijn vernoemd naar verschillende bekende Hanzesteden. Wij zitten in zaal Brugge. Een gigantische plaat van een bekend stadsgezicht in Brugge bedekt een van de wanden. De grootste zaal biedt plaats aan 1.200 personen.
  lees meer
 • MAART 2015
  Maandag 23 maart jongstleden vond in congres- en vergadercentrum Hanze Plaza in Groningen een Buurtzorgcongres plaats.
  Tijdens dit congres werden de bezoekers geïnformeerd over oplossingen die ondersteuning kunnen bieden aan huidige trends in de zorg.
  lees meer
 • Organiseer uw evenement zonder zorgen
  De onderstaande 14 tips helpen u uw zakelijke evenement te organiseren. Zo verloopt uw evenement vlekkeloos en onbezorgd.
  lees meer
 • Gasten, bezoekers en opdrachtgevers vertellen over hun ervaringen met Hanze Plaza.  lees meer
 • Februari 2014
  Dinsdag 18 februari ontvingen we in Hanze Plaza de Gemeente Groningen.
  De bestuursdienst, die samen met organisatiebureau Zie Omme Zijde deze middag organiseerde, had een mooi programma samengesteld voor de 700 genodigden.

  Nadat de gasten waren ontvangen in de Hanze Zaal voor het plenaire gedeelte, werden er verschillende workshops in alle zalen van Hanze Plaza gegeven.

  lees meer
 • Maart 2013
  Ruim 400 gasten van Koninklijke Kentalis waren op bezoek bij Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza. Kentalis is al 220 jaar specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren. Op 20 maart vond er een nationale studiedag plaats, waarvan Hanze Plaza de Noordelijke afdeling mocht ontvangen.

  De studiedag stond in het teken van de nieuwste leermethoden voor mensen met een beperking in horen en communiceren. Tijdens workshops werden alle nieuwe middelen en media ingezet om te presenteren wat er vandaag de dag mogelijk is om kansen te creeën voor deze doelgroep.
  In dit kader werd het Hanze Plaza-team uitgebreid met 10 leerlingen en gezamenlijk werd bijvoorbeeld koffie geschonken of in de keuken gewerkt. Ook werd er gebruik gemaakt van smartboards en was er een live twitterverbinding met de andere drie locaties in Nederland.

  De dag werd plenair afgesloten met een flashmob. Tijdens de afsluiting in de Hanzezaal gingen een paar mensen, verdeeld over de zaal, plotseling staan en begonnen te zingen en te dansen. Op grote schermen verscheen de tekst en al snel zongen en dansen de 400 gasten. Een vrolijke afsluiting van een zeer geslaagde dag.
  lees meer
 • 9 maart 2012
  Vrijdag 9 maart vond in Hanze Plaza het congres Geo Promotion plaats. "Stad van de toekomst, visies op stedelijke ontwikkeling". Tijdens de dag vonden er twee planaire bijeenkomsten plaats in de Hanze Zaal en werden workshops gegeven in de andere zalen. De dag werd afgesloten met een borrel en een diner.
  lees meer
 • 6 oktober 2011
  Afgelopen maandag 3 oktober werd Beijk Catering uit Leek eigenaar van Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza aan de Protonstraat te Groningen.

  Sinds de opening van Hanze Plaza in september 2010 was Beijk al de vaste huiscateraar bij Hanze Plaza voor grote en kleinere partijen.

  lees meer
 • 22 november 2011
  Nog paar dagen en dan is de nieuwe gevel van Congres- en vergadercentrum Hanzeplaza gereed.
  Aan de binnenzijde wordt de Hanzezaal geheel bekleed met prachtige doeken zodat deze nog flexibeler ingezet kan worden. U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen.

  lees meer