Conferentiecentrum Groningen

Grote Congreszaal

Conferentiecentrum Groningen

Om een geschikte locatie te vinden in Groningen voor conferenties, kunt u wel even bezig zijn. De organisatie van een conferentie brengt veel met zich mee; de locatie, de catering, de juiste zaal en hulpmiddelen. Hanze Plaza is een conferentiecentrum aan de ring van Groningen, wat u alle zorgen uit handen neemt.

Conferentiecentrum Groningen: De sfeer

De conferentiezalen van Hanze Plaza zijn vernoemd naar de Hanze steden en met grote foto’s van prachtige stadsdelen verfraaid. Heeft u een grote conferentie op de agenda staan? We kunnen een sfeervolle ontvangst organiseren op het Koggeplein van Hanze Plaza, waarna de conferentie zelf plaats vindt in één van onze conferentiezalen. Er zijn zalen beschikbaar van 10 tot 1200 personen.

Conferentiecentrum Groningen: Alle zorg uit handen

Het Conferentiecentrum Hanze PLaza biedt volop mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten. Wij hebben ervaring in het organiseren van conferenties met koffie, thee en de modernste apparatuur. Ook voor workshops, shows, seminars of gewoon een gezellige borrel draaien wij de hand niet om. Om een dag compleet te maken werkt Conferentiecentrum Hanze Plaza samen met ervaren cateraars. Voor ieder budget is er volop mogelijkheid.

Meer informatie over Conferentiecentrum Groningen

Bekijk alle informatie over de mogelijkheden en zalen op onze website. Natuurlijk kunt u ook een breicht achterlaten via ons contactformulier, dan nemen we spoedig contact met u op.

Contact